fbpx
Personlig udvikling

Bliv hende der kan..

Jeg har idag officielt sendt min opsigelse til mit job på Special Institutionen VoksenBøgen.

Det var med en underlig følelse i maven, at den mail blev sendt afsted, og samtidig var det bare den helt rigtige beslutning.

Jeg er startet på nyt job, som stewardesse igen, dog hos et nyt selskab, nemlig hos Great Dane Airlines.

Det har været en svær beslutning, at forlade en arbejdsplads som jeg har været utrolig glad for, en arbejdsplads med dejlige kollegaer, og en arbejdsplads hvor jeg har kunne vokse og udvikle mig. Tak til alle der har været en del af den rejse.

Nu skal jeg videre på en ny rejse. En rejse i en helt anden branche, som dog er så velkendt, fordi jeg har arbejdet som stewardesse det meste af min tidlige ungdom. Det er lidt som at komme hjem igen. Jeg kan mærke trygheden, og det velkendte, og det er en dejlig følelse.

Jeg mærker den samme energi som sidste gang jeg arbejdede på et fly, og jeg glæder mig rigtig meget til at flyve en masse glade gæster til deres ferie destination.

Det tunge arbejde med mennesker, der er meget sårbare steder i livet er nødt til at blive sat på pause. Jeg har ikke længere lyst til at give så meget af mig selv på mit job, da det havde for stor indflydelse på min energi i privatlivet.

Jeg var ikke længere hende jeg plejede at være, jeg havde ikke nogen arbejdsglæde, og jeg havde mistet lysten til at gøre mig umage med mit arbejde.

For mig personligt, er det vigtigt at have lyst til at gå på arbejde, lyst til at lære, og lyst til at gøre en indsats og udvikle sig. Når den lyst forsvinder hos mig, er jeg nødt til at tage ansvar.

Nu er jeg tilbage, min energi er kommet igen, og jeg kan igen kende mig selv. Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde for Great Dane Airlines, og til at arbejde sammen med en masse fantastiske mennesker.

Du kan også sagtens gå fra at være “hende der ikke kan, til at være hende der kan”.

Altid husk på at du har et valg, det er altid muligt at flytte sig, hvis du ikke trives der hvor du er ♥︎

Kærligst Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *